O nama

Vaše ideje su stvarnost

Sigurnost

Ekonomičnost

Brza dostava

S - PLAST

Firma „ S - PLAST “ ima saradnju sa jednim od najboljih svjetskih proizvođača PVC PROFILA ( INAUTIC ) koji u svom više od pola vijeka dugom postojanju zauzimaju lidersku poziciju na evropskom tržistu sa profilima I klase.

INOUTIC danas predstavlja ime jednog od vodećih svjetskih proizvođača PVC profila za proizvodnju građevinske stolarije.

  • Moderan dizajn
  • Vrhunska zaštita od hladnoće, nepovoljnih vremenskih uvijeta i buke,
  • Otpornost na provale,
  • Odličan proračun uloženog – dobivenog
  • Laki za njegu i zahtijevaju minimalno održavanje.

INOUTIC je osnovan davne 1956. godine u Nemačkoj. Osnivač je bilo preduzeće "KUNSTSTOFFWERKEN" vlasništvo braće Anger u Bogen-u/Dunavu.
1985. godine firma postaje "THYSSEN Polymer GmbH" da bi 2007. godine usled promene vlasničke strukture bila preimenovana u "INOUTIC/DECEUNINCK GmbH".

INAUTIC je brend sa više od 50 godina nemačkog iskustva u proizvodnji plastičnih masa, kao fabrika koja je objedinila sve segmente proizvodnje, od dizajna i razvoja preko tehnoloških rešenja.

Naša firma „ S-PLAST “ Kao proizvođač PVC PROZORA I PVC VRATA je odlučna u svojoj strategiji pa sva nova rešenja usvojena od INOUTIC-a ubrzano primijeni na domaćem ali i stranom tržištu striktno i kvalitetno uz proizvod I klase.

Zakonski standardi po pitanju kvaliteta za INOUTIC i za „ S - PLAST “ predstavljaju samo minimum zahtjeva koje svojim proizvodima i rješenjima nastojimo ispuniti.

10

Zemalja


50

Proizvoda


100

Završenih Projekata


9

Godina iskustva